Soita

05 460 5000

(vain paikallispuhelumaksu)

Tai lataa tilaussovellus:

Ajankohtaista

Olemme saaneet jonkin verran tiedusteluja mahdollisuuksistamme kuljettaa lapsia ilman aikuista pisteestä A pisteeseen B. Tämähän toki onnistuu Paronilta myös! Esimerkiksi loma-aikaan voi olla hankalaa saada soviteltua huoltajien ja huollettavien aikatauluja yhteen.

Ammattitaitoiset kuljettajamme ovat tottuneet toimimaan lasten kanssa; monet heistä tekevät päivittäin mm. koulukyytiajoa. Asiakaspalvelun ammattilaisina kaikenikäiset asiakkaat otetaan hyvin huomioon.

Tilanne voisi olla, että esimerkiksi ala-asteikäisen tulisi päästä kummille kylään, mutta kotoa ei löydy kyyditsijää eikä lapsi osaa vielä yksin bussillakaan kulkea. Paroni toimittaa kyläilijän kummilan portille turvallisesti. Tai sisarusten pitäisi päästä mummolasta kotiin loman päätteeksi, mutta isovanhemmat eivät enää pysty autoa ajamaan. Paroni huolehtisi lapsoset takaisin kotiovelle.

Turvaistuimia autoissa ei ole vakiovarusteena, joten oma koppa tai koroke kannattaa ottaa mukaan mikäli lapsi sellaista vielä tarvitsee. Henkilöautoistamme löytyvät iso fix- kiinnittimet lastenistuimiin. Tilatakseissa tätä kiinnitysmahdollisuutta ei ole, mutta turvavöillä istuimet saadaan kyllä kiinni niissäkin, jos kyytiläisiä on isompi porukka ja osa vaatii vielä turvaistuinta.

Tarvetta saattoa varten voi ilmetä pidemmällekin matkalle - esimerkiksi mummolan sijaitessa kaukomailla asti. Jo itsekseen lentoluvan saaneet lapset tai nuoret voidaan saattaa myös lentokentälle. Tarkistathan lentoyhtiökohtaiset ohjeet ja säännöt käyttämältäsi lentoyhtiöltä. Esimerkiksi Finnair vaatii lapsen luovuttajan ja/tai noutajan henkilötiedot jo matkavarauksen teon yhteydessä. Lapsi voidaan tällöin noutaa kotiovelta Paronin toimesta ja hänet saatetaan terminaaliin asti henkilökohtaisesti lentokenttähenkilökunnan jatkosaattoa varten.

Paroniin voit siis luottaa myös omien kallisarvoisimpien silmäteriesi kyyditsemisessä!

 

Naistenpäivän kunniaksi nostamme tänään esittelyyn naiskuljettajamme Lotta Mauryn.

Lotta on 45-vuotias autonkuljettaja. Hän on aloittanut Taksiparonin ratissa vuodenvaihteessa yritystoiminnan päätettyään.

Maury ajaa pääasiassa koulukyytejä Haminan suunnalla arkisin. Lotan tavallinen työpäivä alkaa klo 6:30 ja päättyy noin klo 17. Väliin mahtuu useimmiten parin tunnin tauko päiväsaikaan.

Pestin parhaina puolina Lotta pitää työn samaan aikaan itsenäistä mutta sosiaalista luonnetta. Hän nauttii ajamisesta ja maisemien seuraamisesta. Vaihtelua päiviin tuovat erilaiset ajoreitit sekä tietysti myös kuljetettavat oppilaat. Ainoana negatiivisena puolena hän näkee joskus haastavat keliolosuhteet, jotka todella saattavat koetella teräshermoisintakin kuljettajaa Suomen talvisessa tuiskeessa.

Aiemmin Maury on työskennellyt sihteerinä, lastenhoitajana sekä viimeiset 16 vuotta ratsutalliyrittäjänä. Yrittäjyyteen verrattuna taksinkuljettajan työ tuntui sopivan erilaiselta. Taksiparonia Maury pitää yrityksenä uudistushenkisenä ja modernina. Työnantajana hän kiittelee sen olevan luotettava ja joustava.

Työ sopii Lotan mielestä yhtä hyvin niin miehille kuin naisillekin. Hän ei ole huomannut, että naiseen ratissa suhtauduttaisiin enää tänä päivänä mitenkään erikoisesti. Työssään Lotta ei ole kohdannut ennakkoluuloja, vaikka alan vähemmistöön kuuluukin.  

Voimakasta naistenpäivää kaikille naisille - kaikilla aloilla!   

 

Kiinnostuitko sinä alasta - sukupuoleen katsomatta? 
Täytä yhteydenottolomake linkin takaa:
 

https://www.taksiparoni.fi/kuljettajaksi 

Nyt se on täällä! Taksiparoni on julkaissut oman tilaussovelluksensa, joka on tarkoitettu kaikenkokoisten taksikuljetusten tilaamiseen Kotka-Pyhtää-Hamina-alueella.

Ilmaisen sovelluksen avulla uskomme taksin tilaamisen olevan entistä helpompaa ja nopeampaa:

- Sinun ei tarvitse jonottaa puhelimessa

- Voit tehdä ennakkotilauksia lisämaksutta

- Voit jättää kuljettajallesi lisätietoja viestillä

- Voit seurata auton saapumista luoksesi

- Voit jättää arvion matkastasi sen jälkeen - näin mekin pääsemme kehittämään palveluamme

- Kampanja-aikoina jaossa on alennuskoodeja joita käyttämällä saat alennusta jo valmiiksi edullisista kyydeistä

- Ansaitset lisää saldoa myös jakamalla alekoodeja ystävillesi
 

Rekisteröitymiseen sovellus tarvitsee:

- Tietysti puhelinnumerosi yhteydenpitoon

- Paikantamisluvan, jotta kuljettaja ja asiakas löytävät toisensa

- Sähköpostiosoitteesi kuittien lähettämiseen

Tämän jälkeen voit hypätä kyytiin ja nauttia matkasta!
 

Alla QR-koodi sovelluksen lataamiseen. Taksiparoni-app löytyy niin GooglePlaysta kuin AppStorestakin.